WIJ MAKEN JE MERK ZICHTBAAR

Gowa Promotions biedt voor Breda en omgeving al ruim 30 jaar oplossingen op gebied van bedrijfskleding, werkkleding en promotiekleding. Bedrijven als Karcher, QNP, M-Tech en Topcleaners profiteren al jaren van ons hoge serviceniveau.

Benieuwd wat voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak! Vanaf Breda zijn we gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast kunnen we je ook komen bezoeken. Dit heeft zelfs onze voorkeur! We krijgen direct een eerste indruk en kunnen je nog beter adviseren.

Maak direct een goede indruk

Bedrijfskleding speelt een belangrijke rol om onderscheidend te zijn. Het draagt bij aan een professionele uitstraling. Daarbij verhoogt het ook de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Het is als het ware een visitekaartje voor je bedrijf.

Met de vele opties kan het vinden van de juiste bedrijfskleding een flinke opgave zijn. Dit snappen we. Daarom coördineren wij het gehele proces. Hierdoor heb jij er geen zorgen over. Wij regelen alles, van A tot Z!

ZORG DAT JE OPVALT IN DE MENIGTE

Promotiekleding is niet hetzelfde als bedrijfskleding. Promotie kleding is vaak bedoelt voor een evenement of ter promotie en wordt daardoor vaak slechts enkele malen gedragen. Hierdoor is slijtage minder van belang dan bij bedrijfskleding.

Je vindt bij ons voor elke gelegenheid passende promotiekleding. Of dit nu is voor een groot evenement of een sponsorloop van een school. Promotiekleding is in diverse kwaliteiten en prijsklassen leverbaar.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Wil je graag dat we contact opnemen voor het plannen van een afspraak? Vul dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.