De beste
Promotiekleding
Bepalend voor de uitstraling op een beurs, festival of evenement.
promotiekleding
De beste
Promotiekleding
Bepalend voor de uitstraling op een beurs, festival of evenement.
promotiekleding
Steek boven het maaiveld uit

Promotiekleding moet niet verward worden met bedrijfskleding. Beide soorten kleding hebben hun eigen doel. Bedrijfskleding wordt dagelijks gebruikt en moet daarom voldoen aan andere eisen. Promotiekleding is bedoelt om op te vallen of om iets onder de aandacht te brengen. Dit soort kleding wordt ook vaak slechts enkele keren gebruikt. Hierdoor is slijtage van kleding minder van belang dan bij bedrijfskleding.

Je vind bij ons voor elke gelegenheid passende promotiekleding. Of dit nu is voor een groot evenement of een beurs. De promotiekleding is in diverse kwaliteiten en prijsklassen leverbaar.

Wij werken met kleding van ondere andere Santino, Printer, B&C, Gildan, Lemon&Soda, James Harvest, Projob en CC55. Hiermee leveren we representatieve en topkwaliteit kleding in nagenoeg iedere prijsklasse en voor iedere branche.

Alle kleding kan uiteraard worden voorzien van jouw logo(’s). Ook is het mogelijk om custom kleding te laten maken. Dit met jouw eigen kleuren, ingeweven logo’s of aangepaste materialen. Onze ontwerpafdeling maakt graag een ontwerp geheel in lijn met de rest van jullie huisstijl.

ONZE EFFICIËNTE WERKWIJZE

Elk bedrijf is uniek en vergt daarom een persoonlijke benadering met advies op maat. We kruipen in de huid van jouw organisatie zodat we je kunnen voorzien van het beste advies.

We starten met een eerste gesprek. Hiervoor komen we graag naar je toe. Tijdens dit gesprek worden je wensen inzichtelijk gemaakt en bekijken we of we je kunnen helpen.

Na dit gesprek volgt er een plan van aanpak en stellen we een collectie samen. Tevens laten we een eerste ontwerp zien gemaakt door onze eigen design afdeling. Als dit geheel naar wens is dan komen we met een passend voorstel incl. een offerte.

De volgende stap is het inventariseren van de maten. Vaak doen we dit aan de hand van een passessie. De werknemers kunnen de kleding dan zelf passen. Zodra de maten bekend zijn wordt het bestel en productieproces opgestart.

Gedurende het gehele traject wordt je op de hoogte gehouden. We willen je compleet ontzorgen. Dit stopt niet na de levering. Ook na afloop houden we contact. De nazorg vinden we net zo belangrijk als de rest van het traject.

1. Gesprek
Een eerste gesprek voor het Inventariseren van je wensen.
2. Plan
Samenstellen van collectie en eerste opzet van het design.
3. Productie
Inventariseren van de maten en start bestelproces.
4. Nazorg
Nazorg vinden we net zo belangrijk als de rest van het traject.
Extra diensten

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding. Hieronder vindt je een korte opsomming van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij alle zorgen uit handen!

KMS systeem
Kleding management. Geen gedoe meer met verkeerd ingevulde lijstjes.
Passessies
We verzorgen passessies bij je op locatie of in onze showroom.
Voorraadbeheer
Binnen een dag geleverd ipv twee weken moeten wachten.
Nieuwsgierig geworden?
Wil je graag dat we contact opnemen voor het plannen van een afspraak? Vul dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.