Wij zijn
Gowa Promotions
Aangenaam! Ons ultieme doel is om je te voorzien van de beste bedrijfskleding en je hierbij volledig te ontzorgen.
gowa
Wij zijn een onderdeel van Gowa Sportwear en een echt familiebedrijf. Ons ultieme doel je te voorzien van de beste bedrijfskleding en je hierbij volledig te ontzorgen.
Ons bedrijf is begin jaren 80 opgericht door Rini Wagtmans, gele trui drager en winnaar van drie Tour de France etappes. Na zijn zoon Marijn is het stokje nu over gedragen aan zijn kleinzoons Michael en Melvin en zijn we uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met 20 medewerkers.
Ontmoet ons team
Ons succes wordt mogelijk gemaakt door de enorme drive en het enthousiasme van het hele team. Ieder met zijn eigen karakter en kwaliteiten. We stellen ons graag even voor, zodat je weet met wie je contact kunt opnemen of met wie je juist contact hebt gehad.
Stefan Coppens
Stefan Coppens

Stefan is in 2019 het team komen versterken. Hij zorgt met zijn enthousiame voor een frisse wind binnen Gowa Promotions.

Wilco Bouwhuis
Wilco Bouwhuis

Als oud-marinier weet Wilco als geen ander om op een gestructureerde manier orders in goede banen te leiden.

Melvin Wagtmans
Melvin Wagtmans

Samen met broer Michael is Melvin eigenaar van Gowa Sportswear. Hij is de jongste binnen het bedrijf, maar met levenslange ervaring.

Marijn Wagtmans
Marijn Wagtmans

Marijn is de grondlegger van Gowa Promotions en met zijn jarenlange ervaring is geen klus voor hem te lastig.

Onze dagelijkse drijfsveer
Dit zijn onze beloftes
Wij doen er alles aan om je voor de volle 100% tevreden te stellen. Een persoonlijke aanpak en advies op maat zijn voor ons belangrijke speerpunten.  We streven altijd naar een langdurige relatie. Als klant sta jij centraal. 
Ontzorgen
Wij regelen alles en coördineren het gehele proces. 
Flexibel
Gemotiveerd team van flexibele en vakbekwame medewerkers.
Betrouwbaar
Meer dan 30 jaar ervaring, kwaliteit en zekerheid.
Duurzaam
Respect voor het milieu en onze samenleving.
Nieuwsgierig geworden?
Wil je graag dat we contact opnemen voor het plannen van een afspraak? Vul dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.