Representatieve
Bedrijfskleding
Laat geen kansen liggen om je naamsbekendheid verder te vergroten.
bedrijfskleding
Representatieve
Bedrijfskleding
Laat geen kansen liggen om je naamsbekendheid verder te vergroten.
bedrijfskleding
Zorg dat je onderscheidend bent
Uitstraling
Bedrijskleding zorgt voor een professionele uitstraling
Gelijkheid
Het zorgt voor gelijkheid op de werkvloer
Verbonden
Het personeel voelt zicht verbonden met het bedrijf
Vertrouwen
Met goede bedrijfskleding straal je vertrouwen uit

Als bedrijf wil je onderscheidend zijn toch? Bedrijfskleding speelt hierin een belangrijke rol. Ten eerste kom je er professioneler door over. Daarnaast wordt je bedrijf er ook gemakkelijker door herkend. Het is als het ware het visitekaartje voor je bedrijf.

Er is tegenwoordig heel veel mogelijk. Hierdoor kan het vinden van de juiste bedrijfskleding een moeilijke opgave zijn. Wij snappen dit en nemen deze taak graag voor je uit handen. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een casual uitstraling, een zakelijke outfit of beschermende werkkleding. Wij coördineren het gehele proces. Hierdoor heb jij er geen zorgen over. Wij regelen alles, van A tot Z!

Wij werken met kleding van ondere andere Santino, Printer, B&C, Gildan, Lemon&Soda, James Harvest, Projob en CC55. Hiermee leveren we representatieve en topkwaliteit kleding in nagenoeg iedere prijsklasse en voor iedere branche.

Alle kleding kan uiteraard worden voorzien van jouw logo(’s). Ook is het mogelijk om custom kleding te laten maken. Dit met jouw eigen kleuren, ingeweven logo’s of aangepaste materialen. Onze ontwerpafdeling maakt graag een ontwerp geheel in lijn met de rest van jullie huisstijl.

ONZE EFFICIËNTE WERKWIJZE

Elk bedrijf is uniek en vergt daarom een persoonlijke benadering met advies op maat. We kruipen in de huid van jouw organisatie zodat we je kunnen voorzien van het beste advies.

We starten met een eerste gesprek. Hiervoor komen we graag naar je toe. Tijdens dit gesprek worden je wensen inzichtelijk gemaakt en bekijken we of we je kunnen helpen.

Na dit gesprek volgt er een plan van aanpak en stellen we een collectie samen. Tevens laten we een eerste ontwerp zien gemaakt door onze eigen design afdeling. Als dit geheel naar wens is dan komen we met een passend voorstel incl. een offerte.

De volgende stap is het inventariseren van de maten. Vaak doen we dit aan de hand van een passessie. De werknemers kunnen de kleding dan zelf passen. Zodra de maten bekend zijn wordt het bestel en productieproces opgestart.

Gedurende het gehele traject wordt je op de hoogte gehouden. We willen je compleet ontzorgen. Dit stopt niet na de levering. Ook na afloop houden we contact. De nazorg vinden we net zo belangrijk als de rest van het traject.

1. Gesprek
Een eerste gesprek voor het Inventariseren van je wensen.
2. Plan
Samenstellen van collectie en eerste opzet van het design.
3. Productie
Inventariseren van de maten en start bestelproces.
4. Nazorg
Nazorg vinden we net zo belangrijk als de rest van het traject.
Extra diensten

Voor een ware totaaloplossing bieden wij meer dan alleen bedrijfskleding. Hieronder vindt je een korte opsomming van onze diensten en oplossingen. Zo nemen wij alle zorgen uit handen!

KMS systeem
Kleding management. Geen gedoe meer met verkeerd ingevulde lijstjes.
Passessies
We verzorgen passessies bij je op locatie of in onze showroom.
Voorraadbeheer
Binnen een dag geleverd ipv twee weken moeten wachten.
Nieuwsgierig geworden?
Wil je graag dat we contact opnemen voor het plannen van een afspraak? Vul dan je naam en telefoonnummer in en we bellen je binnen 1 werkdag terug.