Bedrijfskleding is essentieel voor een professionele uitstraling

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich op deze manier te presenteren aan de klant.
Waarom is de juiste bedrijfskleding zo belangrijk? We hebben we vier redenen opgesomd waarom ook jouw bedrijf moet kiezen voor kwalitatief goede bedrijfskleding.

Bedrijfskleding is essentieel voor een representatieve en professionele uitstraling. Het zorgt er o.a voor dat iedereen op de werkvloer op hetzelfde niveau wordt gebracht. Daarnaast is het ook nog eens een hele goede marketingtool en is de kleding fiscaal aftrekbaar bij de belastingsdienst! Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen ervoor om zich op deze manier te presenteren naar de klant.

Gelijkheid op de werkvloer

Met name voor bedrijven en organisaties met veel medewerkers is dit een waardevolle reden. Iedereen binnen het bedrijf of organisatie wordt op hetzelfde niveau gebracht waardoor er een uniform beeld op de werplek wordt gecreëerd. Daarnaast geeft het ook meer verbondenheid met het bedrijf. Dit geeft een positieve uitwerking op de samenwerking en de loyaliteit van de medewerkers.

Bedrijfskleding als promotiemiddel

Zonder bedrijfskleding laat je kansen liggen om je naamsbekendheid  te vergroten. Het is een hele goede marketingstool! Medewerkers fungeren als het ware als een wandelend visitekaartje. Dit is met name aantrekkelijk bij beroepen waarbij werknemers meerdere locaties bezoeken of bij mensen thuiskomen.

Professionele uitstraling

Een eerste indruk is erg belangrijk. Naast dat het dragen van de juiste werkkleding je beschermt, geeft het dragen van werkkleding ook een professionele uitstraling. Het straalt vertrouwen uit en laat zien dat je heel goed nadenkt over je uitstraling.

Fiscaal aftrekbaar

bedrijfskleding is fiscaal aftrekbaar wanneer het voldoet aan de voorwaarden die belastingdienst hiervoor gesteld heeft. De kleding is 100% aftrekbaar als deze aan de volgende voorwaarden voldoet;

  • Werkkleding is kleding die je (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming.
  • De werkkleding is voorzien van een duidelijk zichtbaar bedrijfslogo
  • Het totale minimale oppervlake van het logo per kledingstuk moet dan minimaal 70 cm2 zijn.