Trendy en toch veilig

Veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker. Trendy en toch veilig. Redbrick safety sneakers.
NIeuw in het assortiment van gowa promotions: Redbrick safety sneakers. Deze schoenen doen niet onder van een normale sneaker terwijl ze toch veilig zijn.

Comfortabel, hip en trendy. Het zijn zomaar een paar termen van toepassing zijn op de Redbrick safety sneakers. Redbrick is van mening dat een veiligheids schoen niet saai en zwaar hoeft te zijn. Daarom zijn ze een aantal jaar geleden gestart met een lijn sportieve sneakers die toch aan alle noodzakelijke veiligheidseisen voldoen. Elke Rebrick veiligheidschoen is gecertificeerd door een erkend veiligheidsinstituut en voldoet aan de ISO 20345:2011 normering.

Voor ieder wat wils

Redbrick Motion S3De Redbrick schoenen zijn ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Iedere voet is anders. Daarom zijn er verschillende modellen zodat er voor iedereen een geschikte schoen gevonden kan worden. Tevens zijn er speciale modellen voor dames en zijn er verschillende inlegzolen verkrijgbaar voor wanneer dit nodig is.

In juli 2020 wordt de line-up uitgebreid met de Motion S3 collectie.  Er was al een Motion S1P collectie en deze niewe S3 collectie wordt er aan toegevoegd. De Motion S3 schoenen voldoen aan de S3 veiligheidsklasse. Dit betekent dat ze naast een stalen/kunststof neus en tussenzool ook minimaal 1 uur lang waterafstotend zijn. Daarnaast beschikken ze over een speciaal antislip profiel.

Circular Footwear alliance

Allshoes Safety Footwear (Redbrick) heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van steeds verdergaande circulaire oplossingen.  Samen met Emma Footwear en FBBasic hebben ze de Circular footwear Alliance gevormd.  Hierdoor kunnen schoenen na gebruik worden ontmanteld en worden hergebruikt. Hierdoor is is 100% circulariteit mogelijk.

Met Redbrick schoenen loop je er dus niet alleen trendy bij. Je draagt ook nog eens een steentje bij aan een duurzame toekomst!

Ben je benieuwd naar de safety sneakers, wil je ze eens in het echt zien of wens je meer informatie te ontvangen? Laat dan een berichtje achter. We nemen dan snel contact met je op.