Een relatiegeschenk kan ook duurzaam zijn

Duurzaamheid een hot topic binnen jouw bedrijf? Dan horen daar ook gepaste relatiegeschenken bij.
Laat op een leuke en originele manier zien dat jouw bedrijf of organisatie om het milieu en de wereld geeft.

Duurzaamheid is anno 2020 een populair begrip en wordt alsmaar belangrijker. Dit geldt onder andere ook voor relatiegeschenken. De tijd van zomaar iets uitdelen is echt voorbij. Het is bovendien een misverstand dat voor een relatiegeschenk enkel goedkope niet duurzame grondstoffen worden gebruikt. Integendeel zelfs, wij durven wel te beweren dat deze branche momenteel voorop loopt qua investeren in duurzaamheid en ecologische producten. Onderstaand een aantal voorbeelden van duurzame relatiegeschenken.

Rock Paper notitieboek A5

Bij de productie van rock paper worden er geen houtvezels en bleekmiddelen gebruikt waardoor je een steentje bijdraagt om ontbossing tegen te gaan.¬† Het “papier” Het voelt stevig en glad en is ook nog eens waterafstotend.

Eco cup van bio materiaal

Herbruikbare bekers zijn niet meer weg te denken in onze samenleving. Dit is milieuvriendelijke alternatief. Deze sterke, onbreekbare bekers zijn stapelbaar en geproduceerd  van 94% bio kunststof uit suikerriet. Voldoen aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften. De Bekers zijn 100% recyclebaar. Door middel van de UV High Gloss druktechiek kunnen de bekers voorzien worden van jouw logo.

Keramische mok met houten deksel

Keramiek is een volledig duurzame grondstof, Deze prachtige mok met vintage look is het perfecte alternatief voor de welbekende plastic wegwerp beker. Doormiddel van lasergravering of padprint is deze mok te voorzien van jouw logo.

Nieuwsgierig naar meer of andere mogelijkheden van duurzame en ecologische relatiegeschenken? Vul dan ons contactformulier in.